2012-08-27

Індекс сталості розвитку НУО обговорять в Донецьку

Творчий центр ТЦК запрошує взяти участь у презентації та обговоренні 15-го видання Індексу сталості розвитку НУО  (NGOSI) для Центральної і Східної Європи та Азії. 

Захід відбудеться  7 вересня з 13 по 15 годину за адресою м. Донецьк, вул. Овнатаняна, 4, другий поверх (конференц-зал Донецького прес-клубу).

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) опублікувало 15-те видання Індексу сталості НУО  (NGOSI) – що зараз має назву Індекс сталості розвитку громадянського суспільства (CSOSI), для визнання широкого кола неприбуткових організацій, що діють в регіоні. Цьогорічна публікація охоплює діяльність громадянського суспільства протягом 2011 календарного року. Протягом п’ятнадцяти років Індекс висвітлює розвиток ОГС в двадцяти дев’яти країнах. У даному документі розглядаються загальні сприятливі умови для розвитку ОГС, приділяючи особливу увагу правовому середовищу, організаційній спроможності, фінансовій життєздатності, адвокасі, наданню послуг, інфраструктурі та ставленню з боку громадськості.

Звертаємо вашу увагу: кількість учасників -обмежена, тому будь ласка підтвердіть вашу участь в зустрічі до 03 вересня Софії Голоті, менеджеру ТЦК, за тел. (044) 574-6411 або за е-мейлом: golota@ccc.kiev.ua

Джерело: Донецький прес-клуб

Немає коментарів:

Дописати коментар