2010-07-12

Борись з бідністю - конкурс на участь в міжнародному молодіжному обміні

Представники української молоді запрошуються взяти участь в конкурсі на участь в міжнародному молодіжному обміні “Борись з бідністю! Аргументи для громадянських суспільств Європи”.

Обмін, фінансований програмою ЄС “Молодь в дії” пройде 5-12 жовтня 2010 року в Молдові, за участі організацій-членів мережі “Схід-Захід-Схід” з Німеччини, Італії, Польщі, Молдови, України і Росії.

Українська делегація на участь в молодіжному обміні буде відбиратись за конкурсом, на підставі досвіду проведення майстерень соціального згуртування для молоді.

Відібраним учасникам будуть покриті витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням, навчанням і дозвіллям впродовж обміну, а також 70 % усіх транспортних витрат.

До участі в конкурсі запрошується молодь від 18 до 30 років – представники Євроклубів, інших молодіжних та про-європейських організацій України, що приєднались до ініціативи з проведення в Україні Європейського року боротьби з бідністю та соціальною ізоляцією, а також провели власними силами майстерню соціального згуртування згідно методичних рекомендацій. Методичні рекомендації з проведення майстерень соціального згуртування доступні на сайті ініціативи.

Заявки на участь у відборі необхідно надсилати на е-пошту: euroclub.org.ua@gmail.com з поміткою “Конкурс”. Заявка складається з довільно оформленого звіту (прес-релізу) з проведення майстерні соціального згуртування (до звіту має бути доданий список учасників з контактами, фотографії – бажано завантажити в он-лайн альбом і надіслати посилання), а також супровідним листом (де зазначити мотивацію на участь в молодіжному обміні).

Кінцевий термін подання заявки на конкурс – 1 вересня 2010 року.

За додатковою інформацією необхідно звертатися за е-поштою: euroclub.org.ua@gmail.com.

Джерело : Європейський рік в Україні

Опубліковано за: http://www.civicua.org/news/view.html?q=1428874

Немає коментарів:

Дописати коментар