2011-03-15

Сучасна соціально-політична ситуація очима мешканців Донецька

17 березня (у четвер) о 13.00 у Донецькому прес-клубі під час презентації результатів соціологічного опитування, проведеного нещодавно у Донецьку Центром політологічних досліджень (ЦПД) ви отримаєте на ці та інші питання:

Які політичні об’єднання підтримують донеччани? Чи змінились їх уподобання? Як жителі шахтарської столиці оцінюють діяльність уряду Миколи Азарова та як ставляться до майбутньої пенсійної реформи? Чи змінився рейтинг провідних політичних сил в області, у тому числі Партії регіонів? Хто з політиків, на думку респондентів, реально відстоює інтереси громадян? Антирейтинги популярності політичних сил у Донецьку. Ким себе вважають донеччани за етнічними ознаками?

Також буде представлено порівняння цих результатів з минулими дослідженнями: це дасть змогу побачити динамічні зміни настроїв мешканців столиці Донбасу протягом останніх років. Водночас, учасники обговорення запропонують рекомендації щодо шляхів покращення ставлення населення до кроків влади.

У заході візьмуть участь:
  • керівник соціологічної служби ЦПД, доцент кафедри політології Донецького національного університету Кирило Черкашин, 
  • соціолог ЦПД Євген Тарасов, 
  • голова Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації, керівник Донецького інституту соціальних досліджень і політичного аналізу, доцент кафедри політології ДонНУ Володимир Кіпень, 
  • керівник Донецького інформаційно-аналітичного центру Кирило Чабанов. 

Також до участі у заході запрошені представники провідних політичних сил регіону, яким буде надана можливість прокоментувати представлені результати опитування та взяти участь в обговоренні питання шляхів покращення суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Немає коментарів:

Дописати коментар