2012-12-05

Круглий стіл "Відмінності та спільні риси новостної журналістики в регіональних ЗМІ України"

Як матеріали із ознаками замовності впливають на об’єктивність друкованих та Інтернет-видань у різних регіонах України? Чи дотримуються журналісти регіональних ЗМІ загально визнаних професійних стандартів. Як  виглядає донецька преса у цьому контексті?

Про все це Ви зможете дізнатися з результатів громадського моніторингу, який проводився в рамках проекту «У-Медіа».

Цей проект має на меті сприяння розвитку вільного, динамічного та професійного медіапростору України, виступає в ролі незалежного спостерігача за дотриманням суспільних інтересів та захищає свободу слова, фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується «ІнтерньюзНетворк». 

Оприлюднення результатів відбудеться під час круглого столу, який  відбудеться 7 грудня 2012 р. у конференц-залі обласної ради профспілок за адресою вул. Артема 87, 2-й поверх (вхід через хол готелю «Централь») з 14.00 до 16.00.

У програмі круглого столу:

1. Презентація керівника проекту з моніторингу преси Українського освітнього центру реформ Світлани Єременко (м. Київ) - "Аналіз ситуації в регіональних ЗМІ: Донецька, Львівська, Сумська, Харківська, Вінницька області та Крим".

2. "Основні тенденції подання новин в донецьких друкованих і Інтернет виданнях" – експерт проекту Водимир Кіпень (м. Донецьк)

До участі у круглому столі запрошуються  редактори друкованих та електронних ЗМІ, що увійшли до моніторингу, представники Управління інформаційної політики та з питань преси, Головного управління взаємодії з громадськістю та у справах національностей і релігій Донецької ОДА, управління по зв’язках із громадськістю  Донецького міського виконавчого комітету, засобів масової інформації, громадських організацій та  Громадської ради при ДОДА.

Контакти для ЗМІ:

Валерій Іванович Кочуєв, координатор проекту по Донецькій області, голова ДГО «Агенція розвитку місцевого самоврядування» 
 тел. +380660099481 
електронна пошта: valeriy.kochuyev@arms.net.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар