2007-05-31

Конкурс на участь в підсумковій грі проекту "Європейський вибір молоді Донбасу"

Запрошуємо учасників рольових ігор "Формування майбутнього Європи" до участі у підсумковій грі піврічного проекту "Європейський вибір молоді Донбасу" за підтримки Представництва Фонду ім. Конрада Аденауера в Україні та Управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації.

Рольові ігри "Формування майбутнього Європи" проводяться на Донеччині вже біля року, з червня 2006 року, до того вони проводились в рамках ряду інноваційних проектів за підтримки Представництва Фонду ім. Конрада Аденауера в Україні та Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження".

В рамках проекту "Європейський вибір молоді Донбасу" із запланованих 6 відбулись вже 12 ігор, в тому числі 5 ігор в м. Донецьк, а також в мм. Артемівськ, Горлівка, Київ, Краматорськ, Луганськ, Маріуполь, Торез. Підсумкова гра в рамках проекту запланована на 25-27 травня в м. Святогірськ для учасників попередніх ігор з Донецької області.

В рамках підсумкової гри планується поєднати формати рольових ігор та "відкритого простору" для пошуку засобів вирішення найбільш актуальних проблем євроінтеграції та європейського вибору України. Окрім учасників попередніх ігор, в підсумковій грі візьмуть участь представники молоді з Німеччини, Польщі, Нідерландів, які перебувають в Україні в рамках Міжнародного проекту "Євроавтобус. Молодь – молоді. Європейський Союз – Україні".

Робочою мовою підсумкового заходу проекту є англійська.

Для участі в грі, просимо Вас надіслати до 12:00 23 травня коротке (до 1 сторінки А4) есе англійською мовою на тему "Why I Think I'm European". Есе приймаються в Центрі політологічних досліджень, на електронну пошту eustudy@gmail.com з позначкою "Role Play". Довідки за телефонами: (062) 304 40 97, (050) 917 26 11.

З повагою і сподіванням побачити Вас у Святогірську,

Керівник проекту Сергій Штукарін

Джерело: http://ngo.donetsk.ua/news/rolova-gra-formuvannya-maybutnogo-ievropi-0

Немає коментарів:

Дописати коментар