2008-04-10

Національна міждисциплінарна олімпіада з європейських студій серед учнівської молоді України

Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" та Донецький національний університет організовують Національну міждисциплінарну олімпіаду з європейських студій серед учнівської молоді України.

Мета проведення олімпіади – популяризація та поглиблення знань про європейську інтеграцію серед учнівської молоді, а також підтримка евроклубівського руху в Україні.


До участі в олімпіаді запрошуються активісти молодіжних європейських клубів – старшокласники, учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України всіх типів та ступенів (рівнів акредитації).

Бажаючі взяти участь в олімпіаді запрошуються надіслати на адресу Оргкомітету творчу роботу (есе) на тему: "Мій євроклуб у європейській інтеграції України", не пізніше 5 травня 2008 р.

Вимоги до есе: не більше 1000 слів, надсилається в електронному вигляді ("Прізвище.doc") на е-пошту eu.quiz.ua@gmail.com, разом із заповненою анкетою та додатками (додається).

Оцінювати есе буде незалежне жюрі зі складу експертів Української асоціації європейських студій за критеріями: оригінальність, наявність прикладів діяльності євроклубу, внесок автора есе тощо.
Авторів кращих есе буде запрошено для участі в заключному етапі, який відбудеться в рамках урочистого святкування Дня Європи за участі дипломатичних представників країн ЄС 16 травня.

Проїзд, проживання та харчування учасників національного етапу сплачують організатори за рахунок коштів проекту Донецького національного університету за підтримки МФ "Відродження".

Більш детальну інформацію про конкурс та анкету учасника можна дізнатися у координатора проекту пана Сергія Штукаріна, за телефоном: +38-050-917-26-11, або надіславши листа на електронну пошту: eu.quiz.ua@gmail.com.

Також, додаткова інформація щодо конкурсу міститься на сайтах: euroclubs.at.ua, та groups.google.com.ua/group/ukraineuroclubs

За матеріалами порталу Громадський простір: http://civicua.org/news

Джерело: http://sd4.uchebalegko.ru/docs/102000/index-7175-2.html

Немає коментарів:

Дописати коментар