2011-11-23

Представництво соціальних інтересів в місцевих радах Донецької області - круглий стіл

Захід організовано Донецькою обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» в рамках проекту «Мій місцевий депутат: знаю, контролюю, співпрацюю!», який реалізується за фінансової підтримки МБО «Фонд Східна Європа».

До участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій, місцевих організацій політичних партій, органів місцевого самоврядування та засобів масової інформації.

В межах круглого столу відбудеться презентація експертної доповіді «Представництво соціальних інтересів в місцевих радах Донецької області», яка стосується проблем забезпечення органами місцевого самоврядування функцій представництва різнобічних соціальних інтересів територіальних громад.  Доповідь також містить кількісний та якісний аналіз  представництва соціальних груп в місцевих радах Донецької області (за результатами виборів 2010 р.).

Дата проведення – 29 листопада 2011 року
Місце проведення - Донецький обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій (бул. Пушкіна 32, мала зала)
Час проведення – 11:00 (початок реєстрації о 10:30).
Контактна особа – Едвард Вейс (менеджер проекту «Мій місцевий депутат: знаю, контролюю, співпрацюю!»).

Будь-ласка, підтвердить свою участь за телефоном 050-105-22-25 або електронною поштою miydeputat.dn.ua@ukr.net не пізніше 12:00   28 листопада.

Немає коментарів:

Дописати коментар