2014-01-19

Запрошуємо приєднатись до Центру політологічних досліджень!

Центр політологічних досліджень запрошує учасників клубів, молодіжних та освітніх програм Центру, молодих політологів, студентів, аспірантів, викладачів та науковців, а також практиків у галузі політики і міжнародних відносин набути членство в організації.

Кампанію з набору членів Центр політологічних досліджень проводить з метою посилення інститутів громадянського суспільства, підвищення громадянської свідомості мешканців Донеччини, а також з метою забезпечення більш сталого розвитку організації шляхом залучення людських і матеріальних ресурсів громади, в якій діє Центр, і якій надає свої послуги як неприбуткова організація і "мозковий центр".

Згідно Статуту організації, членство в Центрі є добровільним, індивідуальним, фіксованим, строковим. Членами Центру можуть бути громадяни України, які досягли 18 років. Центр не стягує вступних, членських, чи будь-яких інших обов'язкових внесків.

Задля збереження нейтральності, позапартійності та неангажованості, Центр відмовився від використання державних коштів з центрального чи обласного бюджетів, не отримує коштів від політичних партій, а також понад 4 роки не залучає закордонної допомоги. Центр існує завдяки добровільним благодійним внескам громадян. 
 
Більш детально ознайомитись зі Статутом Центру політологічних досліджень, отримати зразок заяви тощо можна тут: cps.dn.ua/p/httpgoo.html

Як один з найстаріших в регіоні інститутів громадянського суспільства (діє з 1992 року), і як учасник Громадської коаліції Донеччини на захист конституційних прав і свобод людини і громадянина (civilliberty.dn.ua) Центр вважає закони, що обмежують права і свободи громадян, в тому числі, вводять поняття "іноземних агентів" для громадських організацій, неконституційними, і згідно статті 60 Конституції України вважає злочином виконання таких законів.

Немає коментарів:

Дописати коментар