2011-12-07

З 2012 року Фонди Відкритого Суспільства очолить Крістофер Стоун

Фонди Відкритого Суспільства сьогодні оголосили про призначення Крістофера Стоуна в якості наступного президента, з липня 2012 року. Протягом майже трьох десятиліть Фонди Відкритого Суспільства були віддані справі заохочення правосуддя, прав людини, охорони здоров'я та освіти по всьому світу.

Стоун в даний час є професором “ім. Гуггенхайму” з практики кримінального правосуддя в Школі державного управління ім. Джона Ф. Кеннеді в Гарвардському університеті, та директором Центру ім. Хаузера для некомерційних організацій.

З 1994 по 2004 рік, Стоун займав пост директора Інституту Юстиції ім. Віри. Член правління Правової ініціативи Відкритого Суспільства з 2004 року, він має великий досвід роботи з удосконалення систем кримінального правосуддя, а також керівництва та управління некомерційними організаціями.

Призначення Стоуна є результатом міжнародного пошуку, який почався, коли нинішній президент Ар'є Нейер оголосив на початку цього року, що він піде з поста президента в 2012 році. Нейер став президентом в 1993 році і під його керівництвом Фонди віддали понад $ 8 млрд. для вирішення цілого ряду питань відкритого суспільства, в тому числі, допомагаючи розвивати демократію у Східній Європі після падіння комунізму, підтримуючи створення Міжнародного кримінального суду, а також сприяючи доступу до інформації по всьому світу.

Стоун буде спиратися на спадщину Ар'є Нейера, і має хороший потенціал для керівництва Фондів, щоб охопити нові можливості і нові виклики. З повною хронологією досягнень Відкритого Суспільства можна ознайомитися в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар