2013-07-04

Як розвивати громадянське суспільство на Донеччині - круглий стіл

Програма “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” провела в Донецьку виїзне засідання Програмної ради, та в форматі круглого столу провела зустріч з представниками громадських організацій регіону.

В рамках виїзного засідання Програмної ради, яке проходило 2 липня в конференц-залі готелю “Єва”, було проведено обговорення стану розвитку громадянського суспільства на Донеччині, а також можливих напрямків діяльності Програми “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” в регіоні.

В круглому столі взяли участь представники громадських організацій, мозкових центрів та органів самоорганізації населення Донецької та Луганської областей. Модератором дискусії виступив директор програми Олексій Орловський.

Учасники висловили свою думку щодо стану розвитку і викликів для громадянського суспільства в регіоні, спроможності місцевих громадських організацій брати участь в реалізації масштабних європейських проектів, а також добрих прикладів реакції влади на пропозиції від НУО.

Немає коментарів:

Дописати коментар