2014-02-19

Соціологія електоральної бази диктатора: надійна опора ВФЯ в Донбасі -

це одна обманута і покинута жінка. 

Значний відсоток решти популяції в області - обслуга режиму різних ланок, кримінал (як з погонами, так і в адідасі), зазомбоване і тероризоване населення - давно не вважають його втілювачем своїх інтересів, а лише шукають хоч якоїсь ренти з агонізуючого режиму.

На шахти дають 13 млрд? - розпилим! Платять 200 грн і везуть в столицю? - супер! До пенсії додають 55 ре? - живем! Треба когось побити? - можна і безкоштовно, лише скажіть кого, а бажано - відвезіть і нагодуйте хоч за роботу. Поки шахтарі гинуть в шахтах, тітушек з вмираючих міст області перевдягають в рудокопів і звозять захищати "законну владу". Казаки - тим все одно, хто при владі, але теж захистять - якщо їм заплатять за маскарад.

Особливо активні захисники вже відкрито в міськраді питають у мера коли вже? І в той же вечір знаходять цілі в місцевому кафе, де таємно зібрались активісти розігнаного і заляканого донецького Євромайдану.

Цікаво дослідити мотивацію 3-ки чи 5-ки, що приймає політичні рішення в області. Бачать себе в сценаріях, описаних Ілларіоновим? Чи вже приготували чартери - приєднатись до рідних в ненависній Європі?

Немає коментарів:

Дописати коментар