2012-02-02

Шості збори Громадської Ради при Донецькій ОДА

1 лютого 2012 року у Донецьку відбувся Форум громадськості та Шості збори Громадської Ради при Донецькій ОДА. 

Захід тривав більше 4 годин, протягом яких члени громради Донецької області заслухали звітні виступи голови правління В. Кіпеня та його заступників О. Клюжева і Ш. Лурсманашвілі, які підбили підсумки роботи за 2011 рік, наголосивши на основних досягненнях у діяльності Ради і тих негараздах і перешкодах, з якими вона зіткнулася протягом року.

Не зважаючи на спробу однієї з громадських організацій, що була виключена зі складу Ради за систематичну неучасть, дещо завадити проводенню засідання, його учасники попрацювали вельми  конструктивно, обговорили звіт, а також прийняли до складу Ради 12 нових осіб, в т.ч. і представника Центру політологічних досліджень О. Онопка. Дообраним членам громради належить здійснити чимало роботи, зокрема посилити аналітичне та інформаційне забезпечення діяльності цього органу, сприяти покращенню комунікації Ради із структурами державної влади, місцевого самоврядування, ЗМІ і громадськістю.

У роботі Зборів взяло участь більше 40 членів Ради, службовці облдержадміністрації, велика кількість громадськіх діячів Донеччини, представники регіональних медіа.

Немає коментарів:

Дописати коментар