2011-06-02

Молодіжний бізнес України в моноіндустріальних містах - прес-конференція

В Донецькому прес-клубі 3 червня (у п'ятницю), відбудеться прес-конференція програми "Молодіжний Бізнес України" в моноіндустріальних містах, початок о 14.00.
 
Українські підприємства, очолювані жінками, відчувають більше регуляторне навантаження», - це підтверджують результати дослідження Міжнародної Фінансової Корпорації. Тому зміни в законодавстві для спрощення регулювання підприємницької діяльності, на думку аналітиків корпорації, матимуть більший ефект саме для жіночого бізнесу.
  
Це, в свою чергу, сприятиме поліпшенню інвестиційного клімату країни, бо представниці
слабкої статі одразу ж інвестують свої прибутки у родину, здоров’я, навчання. Тобто, їх бізнес більш соціально орієнтований. Водночас, проблеми пошуку стартового капіталу для власної справи, на фоні відсутності державної фінансової допомоги, стають надактуальними.

Особливо це відчувається у моноіндустріальних містах, де життя мешканців напряму пов’язане із роботою головного підприємства. У 2009 році на Донеччині з’явилась серія програм, робота яких спрямована на розвиток як жіночого бізнесу, так і надання коштів молодим підприємцям, які не можуть отримали кредит від банку чи іншої фінансової установи.

Переможниці Проекту «Рівні можливості» за кращій бізнес-план у номінації «Надання соціальних послуг населенню» отримали грошові премії у розмірі 1 000 євро та 2 500 євро – у номінації «Надання послуг у сфері ЖКГ». Всі вони – мешканки Торезу та Шахтарська. Почути їх історії, дізнатися більше про умови участі в проекті, особливості роботи програми «Молодіжний Бізнес України» в моноіндустріальних містах ви зможете 3 червня (у п’ятницю) о 14.00 у Донецькому прес-клубі (вул. Овнатаняна, 4, конференц-зала на другому поверсі).
 
У заході візьмуть участь:
  • голова правління Асоціації СЕСП Наталя Лапардіна;
  • менеджер програми «Молодіжний Бізнес України» Тетяна Гладишева;
  • ментор Ірина Татарінова;
  • переможниці Проекту, підприємниці Світлана Азарова, Ірина Тараканова (м. Торез), Ірина Яхімович (м. Шахтарськ).

Захід відбудеться: 3 червня (у п’ятницю), початок о 14.00, конференц-зала Донецького прес-клубу (вул. Овнатаняна, 4, паралельна бул. Шевченка).

Адреса: 83017, м. Донецьк, вул. Овнатаняна 4, офіс 206, тел.: +38 (062) 343 85 68, 345 17 95, e-пошта: office@pclub.dn.ua, pclub.dn.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар