2011-06-07

У Донецьку відкриють пам’ятник проти насильства

10 червня 2011 року (у п’ятницю) запрошуємо вас приєднатися до інформаційної кампанії проти насильства, що стартує у Донецьку о 12.00, за адресою: бульвар Пушкіна 16 (амфітеатр за Муздрамою).

Представники проекту Європейського Союзу, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та соціальної служби відкриють арт-конструкцію «Пам’ятник людяності». Конструкція у вигляді сплетіння рук символізує об’єднання українців проти насильства між близькими людьми.

Символічно загримовані волонтери акції під час та після церемонії роздаватимуть перехожим та всім охочим спеціальний знак єднання – малинові браслети «Залишайся людиною». Браслети стануть демонстрацією відмови від насильства щодо близьких.

Під час відкриття пам’ятника для представників ЗМІ буде проведено прес-брифінг за участі:

- керівника проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» Ріка Флінта;
- голови громадської організації «М.АРТ.ІН-клуб» Вікторії Федотової;
- заступника директора Донецького обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Володимира Дзюмака;
- представника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

В рамках кампанії буде відкрито пам’ятники проти насильства в 6 містах: Києві, Львові, Сімферополі, Одесі, Донецьку, Харкові, - а також загалом буде роздано 500 000 малинових браслетів по всій Україні. Інформаційна кампанія «Залишайся людиною» включатиме зовнішню рекламу, розповсюдження браслетів на вулицях, буклети для постраждалих від насильства, інформаційні акції в різних регіонах та онлайн кампанію.

Соціальна кампанія реалізується спільно Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України.

УЧАСТЬ ПРЕСИ - ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ АКРЕДИТАЦІЄЮ!

Для акредитації та організації інтерв’ю, будь ласка, звертайтесь до
Світлани Агаджанян за тел.: 050 273 39 85 чи office@pclub.dn.ua. Акредитація відкрита до 12:00 9 червня 2011 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар