2011-06-16

Використання нового законодавства в галузі інформації - тренінг

24-25 червня у Донецьку відбудуться тренінги «Використання нового законодавства в галузі інформації в громадській та журналістській діяльності».

Під час тренінгу будуть розглянуті особливості застосування Закону України «Про доступ до інформації», приклади подання інформаційних запитів, строки та порядок надання відповідей на них тощо. Тренінг проводитимуть провідні українські експерти з даних питань.

24 червня до участі у тренінгу запрошуються представники організацій громадянського суспільства, 25 червня – журналісти, представники теле-, радіо-, друкованих та електронних медіа. Кількість учасників – обмежена.

Час, місце проведення та програму заходу буде оголошено додатково.
Тренінги проводяться в рамках проекту "Мій місцевий депутат – знаю, контролюю, співпрацюю", що реалізується на Донеччині обласною організацією ВГО "Комітет виборців України" за підтримки МБО "ФОНД СХІДНА ЄВРОПА".

З питань участі у тренінгу звертайтеся до керівника проекту "Мій місцевий депутат – знаю, контролюю, співпрацюю" Олега Гришина за телефоном 050-530-80-19 або на електронну адресу miydeputat.dn.ua@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар