2011-10-07

Майстерня громадської активності в Донецьку

Як виростити «Дерево дружби» та поладити зі своїми бабою та дідом? Може за допомогою «Цілющої магії» або «Креативного письма»? Як вирішувати проблеми з допомогою театру? Як змонтувати фільм або зробити орігамі? Як знайти гроші на реалізацію своєї ідеї та правильно спланувати час?

На ці та інші питання ви зможете отримати відповіді на відкритих майстер-класах від всеукраїнської програми «Майстерня громадської активності», до участі в яких ми вас запрошуємо.

Цього літа молоді люди різних міст та сіл 9 регіонів України, а також з різних регіонів Польщі — учасники програми «Майстерня громадської активності» — почали активно втілювали в життя свої ідеї з покращення та перетворення місць, де вони проживають. То ж 10 жовтня вони всі зберуться, щоб поділитися своїм успішним досвідом та поділитися зі всіма бажаючими конкретними інструментами проектної роботи, які допоможуть у ефективному та креативному втіленні ідей.

Програма відкритих майстер-класів:
15.00 – 18.00 Форум-театр (Марунько Діна, Тернопіль)
15.00 – 16.30 Інструменти соціальних мереж у просуванні проекту (Яна Вертеба, Маріуполь)
15.00 – 16.00 Дерево дружби – метод сприяння розвитку толерантності серед молоді та дітей (Ольга Груздєва, Судак)
15.00 – 16.30 Акція «Мої бабо та дід ведуть весь рід» (Олена Клименко, Харків)
15.00 – 16.30 Майстер-клас «Креативне письмо» (Наталія Тарнавчик, Львів)
15.00 – 16.30 Запис та монтування аудіо-проектів (Магдалена Бера, Польща)
16.40 - 18.10 Майстер-клас «Виготовлення орігамі» (Аркадіуш Бонієцкі, Польща)
16.40 – 17.40 Міні-тренінг з основ неформальної освіти (Ірина Сулацька, Донецьк; Світлана Ютовець, Рівне)
16.40 – 18.10 Фандрайзинг: теорія та практика (Каріна Шутай, Горлівка)
16.40 – 18.10 Исцеляющая магия – метод роботи з молоддю з обмеженими можливостями (Дарія Дерягіна, Донецьк)
16.40 – 18.10 Медіа та Інтернет-інструменти для громадської діяльності (Поліна Шевченко, Донецьк)
16.40 – 18.10 Тайм-менеджмент в громадській діяльності (Артем Кобець, Запоріжжя)

До участі запрошуємо всіх бажаючих незалежно від віку, статі та настрою ;)

Участь у заході безкоштовна та абсолютно вільна.

Для участі треба зареєструватися до 9.10 (включно) по мейлу maysternya.konkurs@gmail.com. (Зареєструватись також можна безпосередньо 10 жовтня на майстер-класах, але є можливість того, що ви не потрапите на обрану тему, через те, що на неї вже записалась достатня кількість людей) Якщо є питання — телефонуйте за номером +80958323244.

10 жовтня, м. Донецьк, приміщення Донецького товариства етнічних німців "Відергебурт" (в будівлі школи № 5 за адресою бул. Шкільний, 5. Вхід з боку готелю «Рамада» та вул. Набережної). Дістатися до нас громадським транспортом - тролейбус №8, маршрутки 46В, 23, 83, 32,36, 14,70, 46Б (зупинка "вул.Набережна").

Програма «Майстерня громадської активності» реалізується Колегіумом ім. Теодора Гойсса Фонда ім. Роберта Боша та Спілки МітОст, Представництвом Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні спільно з «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій», «Фундацією регіональних ініциатив» (Рівне, Київ, Харків), Донецькою громадською організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина» та «Клубом молодих лідерів» (м. Сімферополь). З 2011 року програма також має українсько-польський компонент у співробітництві з партнерами з Польщі– організаціями «Genius Loci – Duch Miejsca» (Руда Сласка) та «To.pole» (Краків). Проекти в рамках програми були підтримані спеціальними грантами Міжнародного фонду допомоги та дружби (Україна) та програми Польсько-Американського Фонду Свободу «Перетворення у Регіоні» - RITA, яку реалізує Фонд Освіта для демократії. ***"Зовнішня свобода багатьох складається з внутрішньої свободи кожного" (Т. Гойсс) "Майстерня громадської активності"

Програма неформальної громадянської освіти молоді maysternya.konkurs@gmail.com http://vkontakte.ru/ta_sama_maysternya

Немає коментарів:

Дописати коментар